22 Ekim 2019 Salı

genel kurul
Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği LÖDER Olağan Genel Kurul Toplantısını bugün (19 Ekim 2019) LÖDER Hasta Konukevi'nde gerçekleştirdi.
Toplantıda, 2017 Genel Kurulundan bugüne kadar yapılan etkinlikler ve sağlanan katkılar anlatıldı.

Genel Kurulun ardından LÖDER Yönetim Kurulu Başkanı Adalet Meral Güneş, "Adım Adım İyilik Peşinde Koş Platformu'na şeffaflık ve hesap verebilirlik kriterlerini yerine getirdiğimiz için kabul edildik. Lösemili Çocuklara Yardım Derneği LÖDER olarak 3 Kasım'da, 41. İstanbul Maratonu'nda hep birlikte iyiliğe koşuyoruz. Eker I Run'da iyi bir çıkış yaptık ve Eker I Run kampanyasında "Koşmaya Değmez mi?" kampanyamızı açarak 60 bin liralık gelir elde ettik. İstanbul'da da aynı desteği bekliyoruz. Özellikle kurumsal koşu takımlarına çağrıda bulunuyoruz. Bize destek olur musunuz? Bizim koşucumuz olur musunuz?" diyor.

Kendilerini Instagram'da "adimadim_bursaloder" ve "bursaloder1994" hesaplarından takip edebilirsiniz" diyen Canan Ekinci Yılmaz haberine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Siz de bu destek kuvvetin bir neferi olun: http://cananekncylmz.blogspot.com.tr/2015/10/siz-de-bu-destek-kuvvetin-bir-neferi.html

LÖDER BULTEN

Yeniliklerimizden haberdar olun !